Wil je iemand blij maken met een cadeaubon van Restaurant 273? Is er iemand jarig? Afgestudeerd? Of een andere bijzondere gelegenheid om iets te vieren? Dan is de giftcard het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen. Je kan de giftcard in het restaurant verzilveren. Liever een ander bedrag of een gepersonaliseerde giftcard neem dan contact met ons op.

Een prachtig kijk- en sfeerboek met daarin 27 gepassioneerde ondernemers hun verhaal vertellen! 152 pagina’s kunst, ambacht, styling, eten en drinken en prachtige locaties!
€39,95

Een uitgebalanceerde olijfolie uit Spanje met aroma’s van vers gemaaid gras, kruiden en milde subtiele toon van zwarte peper. Speciaal voor onze olijfolie zijn de beste Picual olijven geselecteerd door “OMED”. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze olijfolie? Deze olie is verkrijgbaar in flesjes van 250 ml en 500 ml.

250 ml: €13,95
500 ml: €19,95

Geniet nu thuis van onze heerlijke 100% Arabica koffieblend. Houd u van een sterke espresso of een goede kop koffie? Met de “Complexia” blend heeft u altijd iets speciaals in huis. Tonen van citrus, noten, chocolade en karamel zijn samengevoegd tot de perfecte blend. Heerlijk om zelf van te genieten of iemand cadeau te doen.
Bestel hier uw “Complexia” Espressobonen (500gr).

€14,95

Houd na je bestelling je email in de gaten.
    "OMED" Picual olijfolie 250ml
    "OMED" Picual olijfolie 500ml
    "Complexia" Espressobonen 500gr
    Maravillas Book