Wil je iemand blij maken met een cadeaubon van Restaurant 273? Is er iemand jarig? Afgestudeerd? Of een andere bijzondere gelegenheid om iets te vieren? Dan is de giftcard het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen. Je kan de giftcard in het restaurant verzilveren. Liever een ander bedrag of een gepersonaliseerde giftcard neem dan contact met ons op.

Een uitgebalanceerde olijfolie uit Spanje met aroma’s van vers gemaaid gras, kruiden en milde subtiele toon van zwarte peper. Speciaal voor onze olijfolie zijn de beste Picual olijven geselecteerd door “OMED”. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze olijfolie? Deze olie is verkrijgbaar in flesjes van 250 ml en 500 ml.

250 ml: €13,95
500 ml: €19,95

Geniet nu thuis van onze heerlijke 100% Arabica koffieblend. Houd u van een sterke espresso of een goede kop koffie? Met de “Complexia” blend heeft u altijd iets speciaals in huis. Tonen van citrus, noten, chocolade en karamel zijn samengevoegd tot de perfecte blend. Heerlijk om zelf van te genieten of iemand cadeau te doen.
Bestel hier uw “Complexia” Espressobonen (500gr).

€14,95

Deze comfortabele zandkleurige unisex hoodie is niet alleen heerlijk om binnenshuis aan te trekken, maar het is ook een fashion statement! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat zie je ook terug in deze hoodie. Welkom bij Team 273! Productinformatie: 65% katoen, 35% polyester en geborsteld fleece.
€ 49,95

Deze “Limited Edition” 273 hoodie wordt in een beperkte oplage uitgebracht (25st). De afwerking en details zorgen voor een zeer luxe uitstraling. Met het koperkleurige logo op de borst en rug ben jij een echte 273 ambassadeur. Door de nummering die op de mouw is geborduurd ben jij verzekerd van een unieke hoodie.
€99,95

Houd na je bestelling je email in de gaten.
    "OMED" Picual olijfolie 250ml
    "OMED" Picual olijfolie 500ml
    "Complexia" Espressobonen 500gr