Over ons


Restaurant 273

Op 16 Juni 2021 opende Restaurant 273 zijn deuren in een prachtig monumentaal pand aan de Oudegracht in Utrecht. Restaurant 273 is een restaurant waar iedereen zich thuis zal voelen. Met ons warme, luxueuze interieur bestaande uit diepgroen, koper, marmer en betonlook willen we je met open armen verwelkomen. Zodat je kunt genieten van een ongedwongen culinaire avond.

Het keukenteam onder leiding van chef-kok en eigenaar Tommy den Hartog zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. In zijn kookstijl maakt Tommy den Hartog vaak gebruik van internationale smaken in combinatie met veelal met Nederlandse producten. Natuurlijk omdat ons eigen land veel mooie producten te bieden heeft maar uiteraard ook met het oog op duurzaamheid. De moderne kooktechnieken worden gecombineerd met zijn klassieke basis. Op deze manier worden alle creatieve smaakcombinaties perfect in balans gebracht.

Het restaurant wordt in verschillende settings ingedeeld. Zo zijn er voor de liefhebber tafels gedekt met linnen in het restaurantgedeelte. Is er een Chef’s Table met een geweldig uitzicht op de openkeuken, bekleed met een prachtig wit marmerblad en royale hoge barstoelen. Er zijn hoge tafels tegenover de keuken die het beste van beide werelden samenbrengen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Aan de Chef’s Table van Restaurant 273 kun je genieten van het gastronomische 8 gangen chefs menu. Culinair genieten met een kijkje in de keuken. Om je ervaring compleet te maken is het ook mogelijk om een bijpassend wijn arrangement te bestellen. Uiteraard kan je ook een mooie fles wijn uit te zoeken van onze uitgebreide wijnkaart.